Ons team

Staironline wordt gerund door een groep trappenexperts met een gedeelde passie voor het ambacht. Voor vragen of hulp bij het ontwerpen, kun je tijdens kantooruren terecht.

Staironline is medio 2020 opgericht door trappenfabrikant en ondernemer Pieter Hania uit Friesland. De site is ontstaan uit een toenemende klantbehoefte: zowel particulieren als bedrijven willen zelf trappen ontwerpen. Aangezien het ontwerpen/tekenen van een trap niet eenvoudig is, was de grootste uitdaging het voor iedereen behapbaar maken.

Trap ontwerpen

Daarvoor besloten we in zee te gaan met online trappensoftwarebedrijf Staircon. Hun software maakt het mogelijk om - na het invoeren van de juiste maten – direct de trap in 3D te zien. Vervolgens checken wij of het klopt en wordt de trap zo snel mogelijk als bouwpakket naar je toegestuurd. Gratis ophalen bij onze trappenfabriek in Joure (Friesland) is ook mogelijk. 

3D-software 

Met behulp van de 3D-software van Staircon bouw jij in drie stappen je droomtrap. Je kunt kiezen uit: trapmodel, houtsoort en specifieke maatvoeringen. Doordat de software interactief is, weet je precies hoe de trap eruit komt te zien. Bovendien heb je de mogelijkheid om vrij te draaien, zodat je elk hoekje tot in het detail kunt controleren. Na het ‘tekenen’ van je 3D trap, krijgen wij de opdracht binnen en jij de offerte. Na een akkoord beginnen we direct met de productiefase. Binnen no-time heb jij je nieuwe trap bouwpakket in huis. 

Ons team 

Met een team van drie trappenexperts helpen we je graag op weg met het ontwerpen van je trap. Ook voor het inmeten – alvorens je de trap maakt – kun je ons benaderen. We meten trappen in door heel Nederland. Voor vragen over een trap, trapgat, het inmeten óf het plaatsen kun je ons vijf dagen per week tijdens kantooruren bereiken via chat, mail en telefoon. Wanneer het 3D-ontwerp van jouw trap af en gecontroleerd is, zetten we de bestelling door naar onze fabriek waar onze vakmensen de trap produceren. Lukt het niet helemaal met de trap 3D bouwtekening? Wij helpen je graag.

Milieubewust 

Wij zijn FSC-gecertificeerd. Dit houdt in dat wij trappen van duurzaam geproduceerd hout maken. FSC is de afkorting van Forest Stewardhsip Council. Deze internationale partij zet zich in voor verantwoord bosbeheer. Bosbeheerders die aan dit keurmerk willen voldoen moeten via een bepaalde wijze tewerk gaan. Het FSC laat dat door onafhankelijke specialisten controleren. Naast dit keurmerk, verspillen we zo weinig mogelijk hout en plannen we vervoer zo efficiënt mogelijk in om zo weinig mogelijk CO2 te produceren.

In 4 stappen je droomtrap

  1. Ontwerp je gewenste trap via onze geavanceerde trappenconfigurator. Ook zonder technische kennis is het mogelijk je eigen trap te ontwerpen. Zorg echter vóór dat je begint, dat je de geschreven instructies of de video-instructies bij de hand hebt. Kom je er nog niet uit? Bel dan tijdens kantooruren naar 0513-436380.
  2. Wanneer de trap ontwerpen is, wordt deze automatisch naar onze technische trapexperts gestuurd. Je ontwerp wordt gratis beoordeeld op juistheid. Zo weet je zeker dat je aanvraag klopt!
  3. Is je ontworpen trap goedgekeurd? Dan ontvang je een mailtje met een link naar de bestelpagina én een 3D-simulatie van jouw nieuwe trap. Zo kun je alles nog eens rustig bekijken.
  4. Na betaling wordt de trap zo snel mogelijk geproduceerd. Je kunt er voor kiezen om de trap gratis in Joure op te halen, of te laten bezorgen. Alle informatie over de bezorgkosten vind je hier.
© 2024 Stairshop
chevron-down