Trappenconfigurator

Op zoek naar een trappenconfiguror om een trap op maat te ontwerpen? Ontdek Staironline en teken binnen twintig minuten een trap. De 3D trappen configurator helpt het visueel maken van je gewenste trap. Het enige dat je hoeft te doen is de juiste maten invullen, de configurator doet de rest. Zorg wel dat je vooraf de handleiding leest of de instructievideo's erbij houdt.

Trap ontwerpen

Ben je thuis bezig met een bouwproject en heb je een nieuwe trap nodig? Kies er dan voor om zelf je trap te ontwerpen met onze trappenconfigurator. Je ziet direct de aanpassingen die je in de trappentool doet. Voor hulp kun je altijd een van onze experts raadplegen. Bij het ontwerpen van een trap zijn de juiste maten van essentieel belang. Zorg dus dat je de juiste maten invult.

Bij het ontwerpen van de trap heb je keuze uit verschillende trapvormen, traptypes en afwerkingen. Je zult merken dat Staironline vooral handig is voor het eenvoudig en snel ontwerpen van een basistrap. Nadat je de trap ontwerpen hebt, controleren wij de afmetingen en vervolgens sturen we de trap als bouwpakket op.

3D trap tekenen

Wanneer je online een trap wil ontwerpen kom je meestal bij websites uit waar je op een formulier te maten in moet vullen. Je hebt dan geen beeld hoe de trap er uit komt te zien. Met een 3D traptekening zie je een precieze visualisatie van je gewenste trap. Niet alleen leuk voor het oog, maar je ziet direct als je een verkeerde maat hebt ingevuld. Met andere woorden: het is een stuk betrouwbaarder.

Het is wel zaak om de instructie er goed bij te houden. Een 3D trap tekenen met onze trappenconfigurator is eenvoudig, maar het moet wel op de juiste manier gebeuren. Schroom daarom ook niet hulp in de schakelen via ons contactformulier als er iets mis gaat. Zorg er ook voor de je het inmeten van de trap goed doet.

Trappen configurator

De trappenconfigurator van Staironline is een tool van Staircon. Na het ontwerpen van je trap, krijgen wij deze binnen. Je hoeft nog niets te betalen. Je ziet alleen wat de prijs is. Vervolgens controleren wij de maten en sturen jou wel of geen akkoord. Als de betaling binnen is, sturen wij de trap naar je op als bouwpakket. Je kunt er ook voor kiezen om de trap in onderdelen op te halen bij onze trappenfabriek in Joure, Friesland.

Ruben

‘Fijn systeem en er werd goed meegedacht.’

Jochem

‘Erg goedkoop en het programma werkt handig’

© 2024 Stairshop
chevron-down